Schiphol Business Taxi

De Schiphol Business Taxi is de comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met Schiphol Business Taxi verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw (bedrijfs)locatie* rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse regionale luchthavens.

Comfortabel en flexibel


De chauffeurs van Schiphol Business Taxi zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste class service te verlenen. Zij verwelkomen u en zijn erg behulpzaam. Prettig aan dit zakelijke vervoer is dat u zelfs een half uur voordat u vertrekt kunt reserveren. Dit kan dan alleen telefonisch.

Nog meer comfort

Om uw reis volledig comfortabel te laten plaats vinden, biedt Schiphol Business Taxi u aantrekkelijke additionele services. Zo kunt u gebruik maken van een 'check in assistance' die u bij uw vertrek begeleidt bij het inchecken. Zo reist u snel en efficiënt. De actuele prijzen hiervoor vindt u op aanvraag.

VIP centre Schiphol

Het VIP centre Schiphol is de meest exclusieve locatie en manier van reizen van Schiphol en is onder voorwaarden toegankelijk voor een selecte groep gasten.
Een VIP-service past bij uw professie of functie. Zeker wanneer u reist. De VIP service Schiphol geeft u exclusief toegang tot het VIP centre Schiphol. Dit biedt exclusiviteit en privacy aan staatshoofden, regeringsfunctionarissen, CEO's en wellicht ook aan u.

Uw VIP service Schiphol beknopt:

  • Gastvrije en persoonlijke ontvangst in het VIP centre Schiphol
  • Verblijf in een van de luxueuze VIP lounges
  • Lounge bar
  • Check-in, afhandeling van uw bagage en paspoortformaliteiten
  • Luxe vervoer van en naar uw vliegtuig.