Skip to main content

Schiphol Business Taxi

Comfortabel en flexibel

Schiphol Business Taxi is de comfortabele, luxe die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met Schiphol Business Taxi verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw locatie* rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse regionale luchthavens.

De chauffeurs van Schiphol Business Taxi zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste class service te verlenen. Zij verwelkomen u en zijn erg behulpzaam. Prettig aan dit zakelijke vervoer is dat u zelfs een half uur voordat u vertrekt kunt reserveren. Dit kan dan alleen telefonisch.

Nog meer comfort

Om uw reis volledig comfortabel te laten plaats vinden, biedt Schiphol Business Taxi u aantrekkelijke additionele services. Zo kunt u gebruik maken van een ‘check in assistance’ die u bij uw vertrek begeleidt bij het inchecken. Zo reist u snel en efficiënt. De actuele prijzen hiervoor vindt u op aanvraag.

VIP centre Schiphol

Het VIP centre Schiphol is de meest exclusieve locatie en manier van reizen van Schiphol en is onder voorwaarden toegankelijk voor een selecte groep gasten.
Een VIP-service past bij uw professie of functie. Zeker wanneer u reist. De VIP service Schiphol geeft u exclusief toegang tot het VIP centre Schiphol. Dit biedt exclusiviteit en privacy aan staatshoofden, regeringsfunctionarissen, CEO’s en wellicht ook aan u.

Uw VIP service Schiphol beknopt:

  • Gastvrije en persoonlijke ontvangst in het VIP centre Schiphol
  • Verblijf in een van de luxueuze VIP lounges
  • Lounge bar
  • Check-in, afhandeling van uw bagage en paspoortformaliteiten
  • Luxe vervoer van en naar uw vliegtuig.