donderdag, januari 26, 2023

Werkwijze Businessclass Taxi Holland

Boeken bij BusinessClass taxi is eenvoudig, wanneer u dit wenst kunt u eerst on-line een prijs indicatie berekenen via de tarievencalculator. Bekijk ook de uitleg klasse vervoer op pagina werkwijze - uitleg klasse vervoer. Voor klasse Business** en Vip *** vervoer gelden er andere tarieven, deze verstrekken we op aanvraag.

Daarna kunt u het reserveringsformulier zo volledig mogelijk invullen.

Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken dan verzoeken wij u om minimaal 6 uur voor aanvang online te reserveren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om minimaal 6 uur voor vertrek ons reserveringsformulier in te vullen, dan bestaat de mogelijkheid om een spoed reservering te plaatsen op de homepage of dit telefonisch door te geven. Hoe eerder u reserveert des te beter wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Indien u gebruik maakt van onze service naar Schiphol zal onze chauffeur u zo dicht mogelijk bij de desbetreffende balie afzetten. En bij het ophalen vanuit Schiphol staat een van onze chauffeurs u op te wachten op het Meetingpoint of betrefffende aankomst hal. Deze zal een naambordje/ Ipad bij zich dragen waar uw naam op staat.
spiegel